CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

Tänkte va en snäll tjej..

Kategori:

Så skriver la lite gulligt om min pöjk.
Johan, första gången jag träffade dig så va allt jag tänkte typ "Jävlar vilken lång kille" sen började vi snacka lite och sånt och jag märkte att du va jävligt skön, men som man säger så va du inte i så nyktert tillstånd så tänkte att det va bäst att jag skulle ta det lugnt med dig.
Dagen efter träffade jag dina närmaste vänner, goa killar dom med, men fastnade ändå lite mer för dig så jag skrev till dig och vi träffades på stan, då märkte jag la det där med din lathet haha, men du är ändå världens snällaste kille och det gick ju inte att undgå. Sen bestämde vi ju oss för att träffas ensamma och så och det va la då jag började fatta att jag började få lite känslor för dig, men va ju tvungen att åka på semester och skit, när jag kom hem träffades vi mer och mer och jag fattade direkt att något skulle hända mellan oss.
Har inte varit såhär glad på riktigt länge , kan inte ens riktigt beskriva hur jag känner mig men jag är så glad att jag fick lära känna dig och jag hoppas att det kommer vara vi förevigt ! 
 
 
förlåt älskling om jag ibland klagar på att du är lat och sånt haha, men det är du ju faktiskt.. Fast det är väl bara en anledning till varför jag älskar dig.
Du är helt underbar och jag skulle göra allt för dig och jag ska bevisa det för dig varje dag då det är vi.

Kommentarer

  • Jonna säger:

    Så söta ni är!:) Vad heter han i efternamn?:)

    Svar: Starefors ;) Tack !
    Cajsa Borgström

    2013-01-22 | 00:02:42

Kommentera inlägget här: