CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

KAN INTE PLUGGA

Kategori:

 
Tanken slog mig nyss att det har gått exakt 6 månader och 1 vecka utan min storebror här på jorden. Ett halvår utan Johan. Anledningen till varför jag inte har tänkt på det så mycket innan är för att det har vart massa andra grejer att tänka på och jag har inte haft så mycket tankar på min bror Johan nu det senaste. Varje gång jag tänker på honom så får jag tårar. Johan var en sån storebror som alla vill ha egentligen. Jag har (jag gillar att prata om Johan som om han fortfarande finns här, för han kommer alltid finnas vid mig) två bröder ju som ni flesta vet, och dom har alltid vart helt olika men ändå så bra en storebror nu kan bli. Jens har vart den som jag aldrig har bråkat med , visst har vi gått varandra på nerverna men vi har aldrig bråkat, och han har också vart den som hela tiden är positiv och peppar mig till att vara ... aa ungefär som han för han är ju min förebild. Medans Johan har vart den som jag har bråkat med nästan varje dag, vi har alltid velat ha sista ordet och ifall han sa något dumt så kunde jag va på mitt rum i flera timmar och bara gråta, men han visade ändå så himla mycket kärlek. Han fanns alltid där när jag var ledsen och han ville alltid att jag skulle va glad. När han hade vart på psyket och han kom tillbaka så låg jag och han och kollade på film och då sa han till mig att han egentligen inte ville ta livet av sig, utan att det bara va att han mådde dåligt just då, han sa också att den största anledningen till varför han skulle va kvar så va det för att han älskade mig, och självklart hans familj och nära vänner. Och just då trodde jag på han. Han skulle inte säga något sånt till mig bara för att jag skulle tro på honom. Men antagligen blev allt sämre och sämre. Men jag kommer alltid komma ihåg dom stunderna då vi va som allra närmast, då allt va okej med honom och jag trodde att allt skulle vara bra. Alla söta sms jag fick av honom när han var iväg någonstans där det stod saker som att han älskade mig över allt annat och alla dom syskon konversationerna vi hade då vi var ensamma hemma och han bestämde sig för att dra ut och lämna mig ensam hemma, så sa jag att jag va rädd att något peddo skulle komma, och då sa han att peddot antagligen skulle tycka att jag va för lik en gris och att han ändå inte skulle vilja ha mig och sen skrattade han sitt sånt där typiska driv skratt och pussade mig på kinden. Ni kanske tycker att det är jätte töntigt men det va liksom sättet för mig och Johan att visa hur mycket vi egentligen älskade varandra. 
 
Detta halvåret har vart det jobbigaste i mitt liv, självklart har det vart bra delar i det men det funkar inte att va super lycklig.. Varje gång jag mår som bäst så kommer tankar som "De hade vart 1000x bättre om Johan va här" eller något liknande, och varje gång spinner jag vidare på det.. och till slut kommer alla dom vanliga frågorna som "Varför just min bror?".. Ni som inte har gått egenom detta kommer aldrig förstå hur dåligt jag har mått. Visst är jag den som skrattar typ hela tiden och beter mig hyfsat normalt, och jag visar ju aldrig hur jag egentligen mår. För vissa dagar, som idag, så kan inte jag vara lycklig. Jag kan le, jag kan skratta men allt bara kretsar runt Johan. 
 
 
 

IF I COULD I WOULD GIVE EVERYTHING I GOT TO YOU.

Kategori:

Ida, Jens, Hanna, Moa, Sandra, Isabella, Lisa, Ica, Rasmus, Olle, Ellen, Johan, Jakob, Ola, Herman och massa andra, jag älskar er och kommer göra det tills mitt hjärta slutar slå.

Hejsan svejsan! Ligger i sängen jämte bästis, hon typ tar fula kort på mig och chillar i Johans gamla morgonrock haha, medans jag tänkte fixa ett litet collage på dom vännerna som betyder mest, vilket jag också gjorde. Idag har jag vart i skolan, drog med moa hem och vi fixade våfflor och varm oboy, sen åkte vi hem till mig och här har vi la bara haft det mysigt och sånt. När Moa åker hem så måste jag sätta mig och plugga eftersom jag har religions prov imon och jag har inte ens kollat på vad det är för nåt så borde nog sätta igång rätt snart. Sen hade jag tänkt att ha lite onsdagsmys med mina älskade föräldrar. VI hörs senare !

DAY 10

Kategori:

gammal bild men självklart är det min bamse !
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.

JUST DO IT

Kategori:

Bilden blev inte så bra men skit samma !
Ska snart powerwalka ner till friskis med moa för ett gympa pass hade vi tänkt idag ! Eftersom jag har köpt nya kläder så tränar jag gärna. Vill dock ha mer motivation och jag lyckas inte få det, antar att jag helt enkelt bara får fortsätta träna så byggs la motivationen upp ! Nu måste jag springa ner och försöka hitta mina skor och mitt kort så vi hörs väl när jag kommer hem? Puss!

SENASTE SHOPPINGEN

Kategori:

 
Detta är vad jag har köpt det senaste
Idag va jag på stan med mamma och fick köpt ett par nya boyfriend jeans, en sport behå och ett sportlinne, häromdan köpte jag detta skalet som egentligen är guldigt och så köpte jag underkläder.
 

DAY 9

Kategori:

 
Detta är egentligen Johans rum som jens tog över när johan gick bort, och nu när jens är i frankrike så har jag haft det. Men till helgen ska vi tapetsera om mitt vanliga rum och sen fixa iordning det, så då får jag mitt vanliga rum. Detta är då bara på sängen, men annars finns här bara en stor platt tv, Imac, tevebord, garderob och en söndrig lampa haha.
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.

INTE PLATS FÖR NÅGRA JÄVLA RUTINER

Kategori:

Bild i repris.
Hej allihopa ! Har vart en sån där svin jobbig morgon då jag verkligen inte kan ta mig upp ur sängen, jag har huvudvärk och mår illa. Men slutade med att jag tog tag i mig själv och flög upp ur sängen fem över sju och jag är redan klar så ni kan ju tänka er hur fint mitt hår är haha. Brukar ta typ 30min att fixa håret och sminket och nu tog det 5 min men aja. Ligger återigen i sängen och lyssnar på musik, ska snart ner och göra en fralla jag kan ta med till skolan eftersom jag mår illla när jag äter frukost.
 
Efter skolan ska jag byta byxorna mamma köpte idag eftersom hon köpte fel.. Sen ska jag på konfa och efter det ska jag plugga och kanske va barnvakt. Jag måste dra nu men hadet !
 
 
 

EVERY CHANCE WE GET WE RUN

Kategori:

 
Bara lite experiment redigering.
Har så sjukt jävla tråkigt men vad ska jag göra? Har gjort en design till Lisa och ätit, orkar verkligen inte plugga, egentligen behöver jag duscha men pallar inte stå i duschen nu så tar det imorgon bitti istället. Sitter och lyssnar på lite go musik och tänker på lite allt möjligt. Hur höga krav vi människor i detta samhället har. Hur vi ska se ut, hur vi ska bete oss och helt enkelt vem man ska vara. Från och med nu, denna dag, denna sekund ska jag inte bry mig ett skit vad andra tycker. Jag ska va mig själv, Cajsa Borgström, för vem fan kan va bättre på att va mig än mig själv? Precis. Alla känner sig osäkra ibland, jag med, men jag känner mig mer osäker om jag måste låtsas vara någon jag inte är. 
 
Bloggen kommer nu fortsätta som den gör, mycket bilder och helt vanlig text. Ibland kanske det blir mer bloggning och ibland lite mindre men så är det ju. Ska försöka få ut alla mina tankar här också, kan vara skönt att skriva av sig ibland. Kanske kommer ett inlägg om något om min bror Johan? Dom inläggen tar så himla mycket kraft och alla tårar bara rinner varje gång jag bara tänker på att min bror inte finns här längre, men ska väl försöka att lägga ner lite tid på det. 
 
RMK & Toppen – Timbuk sa (Toppen)   go låt som går på replay.

BLOGGTIPS - HANNAH GERDEMARK

Kategori:

Ville bara ta och tipsa om denna underbart fina bloggen som en av mina fina vänner driver.
 
 
bloggen kommer ni till genom att trycka HÄR
 

Varför jag tycker denna bloggen är så bra  jag kan ju börja med att säga att Hannah är en sjukt underbar och trevlig tjej som jag tyvärr inte har träffat så mycket men man fattar genom att bara läsa hennes blogg att hon är hur go som helst. Hon är en så stark tjej och hon fanns där för mig när Johan hade gått bort och sånna som hon finns det få om. Hennes blogg är så sjukt inspirerande, hon skriver hur hon känner, hennes tankar och sånt, väldigt inspirerande och sjukt fina bilder och det jag älskar mest är att hon är en helt normal tjej liksom, många andra bloggar överdriver allt men Hannah bara visar den riktiga sidan liksom. 
Hannah du e så sjukt vacker och snälla fortsätt blogga ! Älskar den ! Hoppas vi ses snart, Onsdag sa vi va? Puss hjärtat !♥

DAY 8

Kategori:

turkiet 2012. Hela denna resan va helt fantastisk! Åååh vad jag saknar detta !
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.

SKOLAN

Kategori:

 
Har rast nu.
Har haft rätt chill, IUP, matte , musik och sen har vi lyssnat på 2 från nian som har varit i tyskland, faktiskt väldigt inressant ! Nu typ skriker alla och min huvudvärk typ fuckar ur och eftersom jag har glömt mina tabletter hemma så kommer jag typ svimma snart men får väl försöka hålla mig medveten ett tag till. Efter skolan väntar donken med ellen och sen ska jag till Johan, mysepys ! Nu ska jag snart på SO och sen franska vilket suger, håller ju också på att sprängas eftersom aa, jag har migrän typ..
 
Vi får höras sen , puss
 

SOM BILDEN LYDER

Kategori:

 
Godnatt alla fina läsare! 
Ska ta och tvätta bort sminket och sånt, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och sen ska jag sova, imorgon är det ny skolvecka, nya läxor, prov och hinder att ta sig förbi! Efter skolan imon ska jag nog hem till Johan men vi hörs imorgon !
Bonsoir!

INTE SÅ LYCKAD

Kategori:

Designen blev inte så lyckad så får göra om den någon dag snart men ni får nöja er med denna så länge. 
 
Skippade kyrkan och va med ellen istället, vi har fotat och bakat kladdkaka eftersom mina föräldrar har gäster. Just nu bara vi sitter här och chillar sen ska jag försöka städa mina rum vilket jag antagligen kommer hoppa eftersom jag typ aldrig orkar haha.. 
 
Aja, söndag, laddar ny vecka. Vet inte vad som kommer hända denna veckan. Har iallafall ett SO prov på torsdag, och sen ska jag göra om mitt rum till helgen. Annars måste jag verkligen träffa Johan mycket eftersom vi knappt kunde träffas förra veckan eftersom arr han var sjuk... 
 
 
2 "feil bilder" från idag

INSPO

Kategori:

 
Love it all
 

ANGELICA BLICK

Kategori:

 
 
denna tjejen altså.. så underbart snygg ! 

DAY 7

Kategori:

 
Vet inte riktigt varför jag tog denna bilden men.. jag är solbränd, blond och glad. Det får bli min förklaring !
Bilden har moa tatt !
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.

Dålig bloggning

Kategori:

Förlåt att jag inte har bloggar så mycket , men sen sist ni hörde från mig så har jag gjort detta..

Fredag: var i skolan, åkte till stan och käkade med Moa, Sandra och Hanna, efter det kom Emmie och då köpte vi presenter till Linnea, sen sov Moa hos mig.
Lördag: va i stan, på barnkalas, i tvååker för att överraska Linnea, sen till Emmie, och sen drog vi till brunnsberg där lite folk var, kom hem vid 1 och då somnade jag direkt.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på , kyrkan och typ kolla film ! Här har ni lite random bilder

Skidåkning

Kategori:

Idag har jag vart i Ulricehamn med typ halva skolan haha, det va skoj faktiskt ! Sällskapet gör det mesta !

Nu kom jag precis hem och då är det bara att byta om direkt för att dra på ett Friskis pass med Moa, denna gången står det box på schemat, har aldrig kört det men tror det kommer bli skoj ! Måste skynda mig nu! Hadet

KÄRLEK

Kategori:


 
Har inte ätit b&j på riktigt länge så tack älskade pappi för att du köpte den till lilla mig!
 

Efter skolan idag så drog jag hem och sen till håstensgrillen där jag snackade och åt med lemmy, herman och billy, trevliga killar haha ! Sen drog jag direkt till konfan och sen hem. När jag kom hem va jag inte på så bra humör så började skälla lite på min pappa vilket inte leder alltid till så bra saker men vi kom till slut överens och det slutade faktiskt med att vi båda stod och gjorde mat tilsammans, mysepys ! Så har suttit och käkat med päronen nu och fick pratat om en del och sen har jag bara fotat och kollat skidsaker !
 
Juste ! Var och mätte mig idag, 1,78m lång va jag så bara 2 cm kvar till mit mål, gahhh !!
 

MYCKET BLOGGANDE

Kategori:

sitter just nu och kollar på dear john, love that film !
Dagen i skolan va helt okej, slutade en timme tidigare eftersom vi slapp franskan, jag och lisa åkte hem till henne och hade lite kul. Sen kom Johan dit och vi bara snackade, skrattade och tro det eller ej, grät haha. Eller vi och vi, jag grät, haha. Vid sju åkte Johan hem så då gjorde jag och lisen mat, det blev riktigt gott och sen satt vi och chillade typ. Jag va hemma vid nio och sen har jag bara duschat och tatt bort smink m.m.
 
Veckan blir fullsmeckad så vet inte hur mycket bloggning det blir
imon: skola, konfa, träning
onsdag: skola, johan, sova hos lisen
torsdag: friluftsdag, skidor i ulricehamn
fredag: skola, fika med några brudar, johan (?)
lördag: barnkalas för lillkillen och sen en grej som är hemlig, sover hos en kompis
söndag: kyrkan och kanske johan (?)
 

Nu måste jag verkligen kolla på filmen och sen får väll jag snacka med min björn , hoppas ni har haft en grym måndag , ha d maise.
 
bild på mig och universums finaste kompis !

DAY 6

Kategori:

funkade inte riktigt med bara en bild så fick ta många, älskar er allihopa ! + många mer!
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
 

Tänkte va en snäll tjej..

Kategori:

Så skriver la lite gulligt om min pöjk.
Johan, första gången jag träffade dig så va allt jag tänkte typ "Jävlar vilken lång kille" sen började vi snacka lite och sånt och jag märkte att du va jävligt skön, men som man säger så va du inte i så nyktert tillstånd så tänkte att det va bäst att jag skulle ta det lugnt med dig.
Dagen efter träffade jag dina närmaste vänner, goa killar dom med, men fastnade ändå lite mer för dig så jag skrev till dig och vi träffades på stan, då märkte jag la det där med din lathet haha, men du är ändå världens snällaste kille och det gick ju inte att undgå. Sen bestämde vi ju oss för att träffas ensamma och så och det va la då jag började fatta att jag började få lite känslor för dig, men va ju tvungen att åka på semester och skit, när jag kom hem träffades vi mer och mer och jag fattade direkt att något skulle hända mellan oss.
Har inte varit såhär glad på riktigt länge , kan inte ens riktigt beskriva hur jag känner mig men jag är så glad att jag fick lära känna dig och jag hoppas att det kommer vara vi förevigt ! 
 
 
förlåt älskling om jag ibland klagar på att du är lat och sånt haha, men det är du ju faktiskt.. Fast det är väl bara en anledning till varför jag älskar dig.
Du är helt underbar och jag skulle göra allt för dig och jag ska bevisa det för dig varje dag då det är vi.

Some say love, it is a hunger An endless aching need

Kategori:

 
When the night has been too lonely
And the road has been too long
And you think that love is only
for the lucky and the strong
Just remember in the winter
Far beneath the bitter snow
Lies the seed
That with the sun's love, in the spring
Becomes the rose
 

DAY 5

Kategori:

 
bild tagen 17 augusti, och hur kommer jag ihåg det ? jo det va dagen då jag och moa hade våran födelsedagsfest !
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
 

She´s not afraid of all the attention, she´s not afraid of running wild. How come she´s so afraid of falling in love?

Kategori:

Hej alla mina fina läsare, idag har vart en hyfsat bra söndag med en del måsten och en del nöjen.
Dagen började med att jag och min pojkvän blev lite oense så vi bestämde att vi skulle träffas imorgon istället av en diverse olika anledningar. Istället bestämde jag och Moa för att luncha på stan vilket lät som en väldigt bra idé eftersom jag har saknat min barran en del. Jag fick då flyga upp ur sängen, tog ett bad och sen skjutsade pappa ner mig och moa till stan. Vi visste först inte vart vi ville men efter många om och men så blev det ändå favoriten, paganini. Denna gången åt vi bakad potatis med kyckling och curry röra vilket va riktigt gott ! Sen fikade vi och drog till kyrkan. Kan inte säga att kyrkan får mitt humör på topp men det är ändå helt okej. Sen när jag kom hem tänkte jag va en snäll flicka så städade min toalett på övervåningen och fixade lite i mina rum, ska ju börja göra om mitt rum på fredag så får försöka bestämma hur jag ska ha det nu. 
 
Annars då jo nu längtar man la mer och mer efter sommaren, har så sjukt mycket att se framemot nu och att januari är den mest ohändelsefulla månaden på året och att det är svin kallt och snö ute gör inte saken bättre. Men detta går väl att lösa på en del sätt; umgås med mina fina vänner, mysiga standagar med familj och gosisarna, film tittande och gosande med pojken och annat. Trots att detta låter helt okej så vill man ju ändå få fart på tiden och bara flyga till frankrike just nu, men får väl vänta ett tag. 
 
Nu ska jag dra och måla mina naglar och sen ska jag lägga mig och kolla film, skola imorgon, längtar ändå lite för har inte vart i skolan på en vecka men samtidigt kom jag nyss på att jag har matteprov och franska diagnos så det sänkte mina förväntningar inför morgondagen, oj vilken tur jag har som ska dra hem till johan efter skolan så kan jag äntligen få sova lite. 
 
bild från i fredags på mig och härliga august !

DAY 4

Kategori:

Min underbara bror 
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
 

Tånngaberg

Kategori:

Igår efter många om och men så åkte jag och Ida till tånngaberg där en massa skönt folk va! Vid 2 eller nåt gick vi till Fabian där jag, Ida, Fabian , Ludwig , August och Alvin har sovt. Just nu ligger typ dom och sover och jag ligger och bloggar ! Sen kommer pappa och hämtar mig och dagen spenderas med mina föräldrar !

DAY 3

Kategori:

 
Ida och Moa, ni är dom mest underbaraste människorna jag har träffat i hela mitt liv, lavio !
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
 

Mys !

Kategori:

När Ellen hade slutat så kom hon till mig, vi fotade ny profilbild till henne och sen kom Johan. Vi låg mest och snackade i min säng och typ skrattade as mycket åt gamla minnen jag och Ellen har haha... För en liten stund sen drog älskling så nu ligger jag och Ellen och snackar lite ! Fett mysig dag och jag tror äntligen att jag kan gå till skolan imon ! Puss

Vafan?

Kategori:

Ovetande som man är när man är sjuk så visste inte jag att det hade snöat HAHAHAHA , så fick en rejäl överraskning när jag kom ut och allt va vitt ! Jag tycker det är jätte mysigt med snö men samtidigt är det så kallt och svårt att ta sig överallt så föredrar ändå vår och somnar !

Fortfarande sjuk

Kategori:

detta suger verkligen, missar så jävla mycket i skolan och sånt.
Men börjar bli bättre nu, har precis ätit lite turkisk yoghurt med grapefrukt- en stående favorit, och sen kommer ellen och johan till mig. 
Annars då, jo eftersom jag inte får träna så blir jag fett sur på mig själv men försöker hålla mig till ungefär 1000kcl per dag nu när jag är sjuk för då kan jag ändå gå ner i vikt samtidigt. Börja träna får la jag snart göra igen,. funderar på att gå en promenad ikväll bara för att inte tappa allt liksom.
Nu ska jag snacka telefon med en killkompis som också ligger hemma och är sjuk så ni får ha det bra ! puss
 
 
osminkad och sleten men skit samma. Palla va en orre.

Läs

Kategori:

Jag vill bara säga att jag tycker att ni som har alla era älskade välmående ska umgås mycket med dom. Spendera minst 2 dagar i veckan bara med eran familj , jag har börjat göra det nu och jag mår mycket bättre . Med 2 dagar menar jag t.ex från när du kommer hem till skolan tills du lägger dig , inte typ 1 timma ... Jag önskar att jag hade gjort det när Johan levde och när Jens bodde i Sverige men det gjorde jag inte...

Jag brukar spendera en dag med min kära farfar också och de gör mig skit glad för även fast han inte säger nåt roligt så är han så go så han sprider glädje nåt så otroligt !

Och ta hand om dom, om dom är ledsna och ni inte vet vad ni ska göra , då är det bättre Att ni kramar dom och kanske gör nåt för dom istället för att bara skita i det...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE BROR

Kategori:

 
Har tänkt länge på vad jag ska skriva.
Jag kommer inte på något vettigt, egentligen är allt jag vill att du har det bra där du är.
Idag skulle du fyllt 22 år, eller rättare sagt så gör du det.
Jag vet inte vem som firar dig eller vart dom firar dig men jag hoppas dom gör det ordentligt för det är du värd.
till saken,
Grattis på födelsedagen min underbara bror, jag saknar dig nåt så otroligt mycket ♥

DAY 2

Kategori:

bild från i somras 
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
 

GRÅTER

Kategori:

 
Jag har träffat en ängel. 
Jag har fallit för honom, och han fångade mig.
 

Sitter hemma och gråter för att jag är så lycklig just nu. Samtidigt som jag är så himla ledsen.
Lycklig är jag för att jag är helt säker på att jag har blivit riktigt kär för första gången i hela mitt liv, och med säkerhet vet att jag har blivit det i världens underbaraste kille ♥
Och han fyller 16 idag, så grattis Johan, älskar dig !
 
Ledsen är jag för att imorgon skulle min bror Johan fyllt 22 år(, ja det är lite "Komiskt" att killen jag är kär i och min bror båda heter johan och fyller år nästan samtidigt, men så är det.) och jag vill verkligen att han skulle vart med oss här på jorden och firat den, men istället får vi fira johans födelsedag, utan johan. Jätte jobbigt.
 
Är inte helt säker på hur migränen är imorgon, antingen går jag till skolan eller inte. I vilket fall ska jag iallafall spendera någon timme vid johans grav, sen ska jag va hos min kille för han ska få veta vad hans födelsedagspresent är, hihi. Sen ska jag äta fin middag med mamma och pappa, för min brors skull ♥

FJORTONDE JANUARI TVÅTUSENTOLV

Kategori:

 
Skolan idag va lugn, har dock mycket plugg , matteprov och franskadiagnos på torsdag och so läxa tills onsdag, engelska läxa tills fredag och massa annat. 
Annars då, jo du. har lite bloggtorka så tror jag tar en paus, ska fokusera på träning, skolan och sånt, mår inte jätte bra eller så, saknar min bror massor , johan då, självklart saknar jag jens också ! Men ni får nog något inlägg då och då..
Stanna gärna kvar här, puss

DAY 1

Kategori:

 
Nyaste cambilderna får representera "DAY 1" dessa bilderna gillar jag eftersom både sminket och håret ville va på min sida denna dagen, jag var även väldigt glad denna dag.
 
1. En bild på dig som du själv tycker om. 
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig när du är ledsen.
21. En bild på dig när du är glad.
22. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
 
Börjar köra på en sån här för att det ska bli lite blandad bloggning. Just nu sitter jag i skolan och chillar, ses snart

Min helg

Kategori:

gör som min fina vän ida och gör en sammanfattning av helgen...
 
Fredag: Va i skolan, kom hem, gjorde mat. Duschade och tog lite bilder. Sedan smsade min fina vän Ida mig och fråga om vi kunde ha pyjamas party och självklart blev det så så vi köpte godis och läsk och kollade film och myste. 
 
Lördag: Ida och jag gick ner och lagade pannkakor, ida är en grym kock altså ! sedan drog vi oss ner till stan med hennes härliga pappa och lillasyster, vi strosade runt lite på stan och sedan kollade vi på bio, mammas pojkar. Efter det drog vi till värobacka där hennes pappa bor och gjorde mat och fixade oss, efter det drog vi till tångaberg där johan hade middag för att han fyller sexton på tisdag, där va broms, andersson, alexander, ludwig, joel, johan, fabian, august, bamse, felix och patrik. Det va riktigt skoj, vi åt tårta, sjöng och killarna va svin sköna haha. Sedan gick vi ut och gick ner till baljö brygga och chillade. Efter det skjutsade pappa oss till träslöv där det va grogg men den va väldigt misslyckad så jag och ida drog till mig. 
 
Söndag: Vaknade upp jämte syster igen, vi drog oss i sängen som vanligt och sen gick vi ner och åt frukost, hon åkte hem och jag har suttit och chillat, ätit frukt och sådant. 
Har även blivit vän med Ellen igen, vi klarar inte av att bråka så mycket eftersom vi har varit bästavänner under en väldigt lång tid och vi ska till malta och allt tilsammans så det va som om en stor jävla sten lättade från hjärtat, älskar dig. Snart kommer moa och sedan ska vi på rock konsert haha. 
 
 
Idas bilder, älskar dig syster♥

Nu

Kategori:

Gårdagen va skoj, ibland var la den lite sådär men Goa pojkar och sånt så det funkade ju! Va hemma hyfsat tidigt , Ida sov hos mig igen och hon lämnade mig precis. Tack för denna helgen fina du!
Nu har jag precis skärt upp lite ananas, klementiner och grapefrukt så nu blir det att kolla film , ikväll ska jag på någon konsert med konfan , haha !

Lördag

Kategori:

Hej , igår till idag sov Idus hos mig, vi kollade på mulan 2 och allt en tjej vill ha, sedan åt vi massor och hade allmänt damp.. Imorse gjorde vi pannkakor och vid fyra ska jag och Ida och hennes pappa och hennes lillasyster på bio och efter det drar vi till värobacka till hennes pappa , vid åtta drar vi till några killar i tånngaberg och sen får vi se vart vi tar vägen. Ha det Bra, as fina bilder

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3116484/images/2013/pic_50f1560d9606ee02bbb8cf55.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116484/images/2013/pic_50f156359606ee027bc8e092.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116484/images/2013/pic_50f1565ae087c35d6a92f86a.jpg" class="image">

Wish you were here

Kategori: 
How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here.

Försöker väl ta en ny proffs

Kategori:

 
Försöker väl ta en ny proffe med kameran, det ni ser ovanför är bara ett smakprov på hur jag ser ut, proffen tar jag självklart med kameran.
Dock funkar inte externblixten- urladdad, så får ladda den och sen försöka på nytt..
Idag har jag bara badat och myst lite, snart kommer ida för vi ska ha pyjamas party jag och hon hihi, nu ska jag kolla på bilderna jag har tagit en sålänge så vi hörs sen, puss!

FREDAG

Kategori:

Hej vänner. Här sittar jag på NO lektion och chillar, nej men sitter ju jämte lisen så är helt okej. Efter skolan har jag faktsikt ingen aning om vad jag ska göra, kanske träffa en men får se...
Nu ska vi läsa om metan, etan, propan och butan, fett tråkig men måste göras.
Får la skäll om jag fortsätter skriva så vi hörs sen ! puss
 
 
fina ida !

Imorgon är det fredag

Kategori:

Hej allihopa !
Dagen i skolan va sådär, skrattade mycket men samtidigt gick jag runt och tänkte mycket på bästavän som spenderade sin dag på halmstad sjukhus. Efter skolan drog jag ner till farfar och myste lite med han och sen cyklade jag till Lisa, sen ringde Moa mig och frågade om hon kunde komma, så vi gick och mötte henne och gick hem till mig, sjukt gullig röst hon har nu asså ! Älskar er tjejer !
Nu ska jag snart kolla klart på The last song, och efter det så ska jag kolla på No strings attached. 
 
Imorgon är det ju äntligen fredag, dagen alla väntar på. Har en känsla av att skolan inte kommer bli så najs eftersom vi har engelskaförhör och massa annat, men efter det ska jag antagligen träffa Ida eftersom hon inte kunde idag, och efter det får jag se om jag sover hos gose. Ska försöka hinna med att åka hem till bästavän också !
 
Helgen tror jag innehåller allt möjligt, mys, fest, stan, fika, planering av rum, antagligen kyrkan och en massa mer ! Bra enligt mig att ha nåt att göra på helgen !
 
 
Bild på mig och min vän Johanna från idag när vi hade idrott- teori i ps aulan..

Frukost

Kategori:

Har ju börjat min diet nu eller vad man ska säga. Mitt mål är ju typ som om jag skulle deffa, gå ner i procent fett men stiga i muskelmassa. Med detta är ju frukosten a och o så därför va jag igår och inhandlade massa goda nyttigheter , detta "receptet" hittade jag i GI boken !

Vanilj yoghurt , grapefrukt , paulines flingor och vid sidan om jag har jag några grapefrukts klyftor !
Rekommenderar verkligen detta , kommer också fortsätta lägga upp bilder och sånt på vad jag äter så att ni kanske får lite motivation också !

If I could take away all the pain with magic, I wouldn't be this strong.

Kategori:

Vill bara säga tack så jävla mycket alla nya människor som jag har lärt känna under 2012 eller nu som får mig att bli starkare ! Älskar er så jävla mycket så det finns inte

Hanna, Linnea, Malin, Joel, Patrik, John , Johan , Hannah , Pontus , kevin , johan och jätte många fler.

GOTT OCH NYTTIGT

Kategori:


 
Päron, ananas och grapefrukt ♥
 
Idag har vart en såndär sjukt bra dag.
Kom hem från skolan , sov lite och gjorde mat, åkte med pappa och kollade ut en tapet som jag ska ha i mitt rum, sen drog jag ut och powerwalka i en timme ungefär, kom hem, duschade, skärde upp lite frukt och ligger nu vid datorn och ska snart kolla film.
 
Som ni nog är träningen i full gång. And i love it !

FINNS INGA ORD, BARA TÅRAR.

Kategori:

Va ute och sprang rätt länge, kom på att jag inte hade vart vid johans grav på länge och bestämde mig för att gå dit.
Anledningen till varför jag inte har vart där så mycket är för att jag aldrig känner mig stark nog, jag känner mig inte stark nog till att återigen förstå på nytt att jag aldrig mer kommer träffa honom. Men idag gick jag dit. Satte mig ner vid graven och sa "Johan jag tror jag har blivit mycket starkare efter allt som har hänt, trodde jag skulle lipa när jag så fort jag såg graven men detta går rätt bra" Efter ungefär 20 sek då min hjärna hade stått helt still och inte en enda tanke hade gått egenom, så sa jag "Johan , varför? jag saknar dig så jävla mycket" och självklart kom alla tårar då. Jag tror jag aldrig har gråtit så mycket som jag gjorde idag. Men allt va helt perfekt. Jag fick äntligen pratat ut om allting, med dig. Och jag vet att du lyssnade.
 
Jag tror att jag måste sluta hålla inne detta så mycket, jag går omkring och låtsas som om ingenting har hänt och det gör att jag själv lurar mig och fortsätter att tro att inget har hänt. Och jag måste börja förstå. Men det är svårt, ni som inte har gått egenom att sitt egna syskon har gått bort kommer aldrig någonsin fatta hur det känns. Jag förstod mig inte på andra innan det hände mig själv, jag förstod inte hur förstörd man egentligen blir. men det har jag förstått nu.
 
Johan, jag gör allt för att göra dig stolt. Jag gör allt för att du ska se att det är du som är anledningen till att jag fortsätter kämpa men också anledningen till varför jag måste kämpa. Jag kan knappt fortfarande inte förstå vad som har hänt och det slår mig som en knytnäve i magen varje gång jag förstår att du inte kommer va nere i köket när jag vaknar, du kommer inte sjunga fjortislåtar för att göra mig irriterad.. Allt du kommer göra är att du kommer finnas vid min sida, genom allting, du är min ängel. Saknar dig så det gör ont men jag vet att någonstans här finns du. 
 
Alldeles för ung lämnade du oss, du finns alltid med oss och vi älskar dig för alltid
Pojken med ett hjärta av guld är nu vår skyddsängel
Någonstans inom oss är vi alltid tilsammans
 
j♥
 

TISDAG !

Kategori:

Första dagen på min sista termin på furubergsskolan, nästa termin börjar ju vi på håsten vilket jag ser både för och nackdelar till. Dagen var iallafall hyffsad, idrott och SO va la roligast men det va skönt att träffa vissa kompisar igen. 
Efter skolan drog jag till håstenshallen med herman och köpte lite gott, sen cyklade jag till moa och vi åt lite gott och kollade på teve. Älskar dig världens bästavän.
När jag kom hem så bestämde jag mig för att göra mat, och nu håller jag på att städa mina rum, ja jag har två stycken nu när jens är iväg men ska bara ha ett snart, och vid halv åtta- åtta hade jag tänkt att dra ut och springa en runda. Vet inte om min förskyldning kommer palla det men annars får jag väl övergå till att powewalka. 
 
Imorgon ska jag till skolan, sen hem och fortsätta min städning, och sen träna igen. Får se om jag eventuellt drar ner till friskis och köper ett passkort, vill bara ha det eftersom jag ska vänta med gymkort tills min bror kommer hem, då han kan lära mig lite så att jag gör rätt. Ingen träning lönar sig om man inte gör rätt. Men detta beror helt på om hur snälla mina föräldrar hade tänkt att vara mot mig.
  

TILL ER

Kategori:

Till er som inte tror att någon bryr sig om er. Till er som tycker att ni är för smala, tjocka eller helt värdelösa. Till er som har förlorat någon nära, eller själva inte ser någon mening med att kvar på denna jord. Till er som har för höga krav eller till er som aldrig blir nöjda med vad ni gör.
TIll er som inte tycker ni är vackra eller jämför er med andra människor runt omkring er.
Snälla, tänk efter. Alla ni där ute har någon person som tänker på er just nu. Av dom miljarder som bor på jorden så älskar någon er. Det spelar ingen roll hur många, så tänk aldrig att ni kanske har för lite vänner eller att ni känner er bortglömda, det räcker att EN person verkligen älskar dig, och du älskar den, som kan göra att allt blir perfekt. Och snälla, tänk inte för mycket på hur ni ser ut, om ni har breda höfter, eller små bröst, kanske tjocka lår eller stora fötter, ingen bryr sig. Det är du själv som har satt upp höga krav på dig själv, vilket du inte ska göra. Jag kan lova er alla att det finns en anledning till varför just du är den du är. Det finns en anledning till allt som händer och det kommer visa sig till slut.
 
Jag vet hur det känns att va nere på botten. Jag trodde inte någon brydde sig om mig, jag tyckte jag va alldeles för tjock, har för breda höfter, kände mig värdelös, jag har förlorat min älskade storbror och ärligt talat såg jag ingen mening med att va kvar på denna jord. Jag jämförde mig alldeles för mycket med andra och tyckte själv inte jag var vacker, allt detta har med kraven jag satte upp på mig själv att göra.
 
Idag kan jag se hur fel jag hade, jag vet att jag har flera hundratals människor runt omkring som skulle jag gjort allt för mig, vissa av johans och jens kompisar, min släkt, min familj, mina vänner och många andra, jag har insett att jag inte alls är för tjock, nu vad det ska betyda. Jag väger exakt så mycket man ska väga när man är 1.80m lång och tonåring, jag har höfter eftersom jag är en tjej,och vissa tjejer har breda höfter. Jag känner mig inte värdelös längre eftersom jag har insett att det finns så många där ute som accepterar mig för den jag är. Min bror kommer alltid finnas vid mig, även när det känns som om han är så långt bort från mig som det bara går
Det bästa av allt, jag ser fler miljontals anledningar till att stanna kvar på denna jorden, och jag ser inte en enda anledning till varför jag ska lämna den.
 
 
Jag är nöjd över den jag är och det tycker jag alla ni ska vara.
 

LOVE AND OTHER DRUGS

Kategori:

Hejsan, innan idag va jag hos en, vill faktiskt inte berätta så mycket om det men det va mysigt, sen handlade jag med pappa,  snackade lite med han och sen kollade jag film.
Är svin torr i halsen så måste dricka massa vatten så att jag är frisk imon, då vi tar nya tag, bättre betyg och jag ska satsa mycket mer på skolan. Har även gjort ett träningsschema så nu fan ska jag bli hälsosam. 
Vissa dagar har vi nog alla det där "Orkar inte träna idag, om jag tränar lite längre imon så kanske det jämnar ut sig" eller "gör inget om jag äter denna kakan för jag kan ändå träna bort den sen" Men nu är det stopp på det. Har köpt ny frukost, och köpt sallad, plockat fram alla mina träningskläder, denna veckan ska jag inte fokusera på något annat än träning, skolan och mina fina vänner och självklart min nya kärlek. Åhh va 2013 börjar bra.

Kan bara säga välkommen Cajsas nya liv, fyfan va bra detta kommer bli.
 

Mitt vinterlov.

Kategori:

Kan inte säga något annat än att detta har varit det bästa vinterlovet någonsin.
Julavlsutningen spenderades med Adela och Moa på stan, på julafton va moa hemma hos mig, sen har jag vart i göteborg med moa och annars har jag umgåtts jätte mycket med henne med. Jag hade fest fredagen innan nyår, festade några gånger veckan innan det, sen va det ju nyår, bästa starten. Har ju också mitt i allting nu när det är nytt år och allting gått och blivit nykär, hihi. Så om allt går som jag vill att det ska gå så får jag spendera 2013 med en helt underbar kille. 
 
Annars då. Jo, hemma från hemsedal nu, har badat och fixat iordning mig, imorgon drar jag till gosis och efter det får jag se om jag träffar någon på stan och fikar eller nåt. Efter det ska jag nog ut och gå, hade tänkt att träna men eftersom jag är svin förkyld, eventuellt har jag och moa smittat varandra med halsfluss, så får jag inte anstränga mig för mycket.
 
Nu ska jag kolla klart på charlie st cloud sen ska jag nog lägga mig så jag är pigg imorgon. Puss o hej !
 
 
bild från en av topparna i hemsedal. Helt sjukt vackert va det.

Hemsedal

Kategori:

Sista timmarna i hemsedal. Förbättras sjukt mycket om jag får säga det själv, vågat hoppa mycket mer och tycker det är svin skoj! Drar hem vid 14.00, imorgon ska jag träffa gosekillen och efter det ska jag träna . Här har ni lite random bilder, puss

Påbättra

Kategori:

Va och städa med Moa innan sen gick jag hem till en go kille och myste lite, nu är jag på Burger King i Stenungsund och ska snart åka vidare mot hemsedal , är där vi åtta som tidigast !

Idag har jag på mig uggs, svarta dr denim och en hunkydory tröja , love !

Jag lackar så hårt på mig själv men jag har gjort nåt väldigt dumt min vän

Kategori:

 
Har packat det mesta nu, har snackat med en gosig kille i telefon ett tag, ska nog göra det ett tag till. 
Vet inte om jag kommer ha internet i stugan, men annars kommer jag la hem på söndag så får väl blogga då. Imorgon ska jag hinna med att köpa lite saker, hämta saker i en lägenhet och ev. hinna träffa en men får se hur det blir med det ..
Ni får ha det bra nu in i det sista på jullovet , så hörs vi snart puusssar

Man måste ha mer swag boy Behandla tjejer som skit Inga brudar vill va med en geek

Kategori:

 
Dagen då:
 
Började med att jag vaknade , kollade film, åt med pappa, va hos farfar sen träffade jag Hanna på stan. Vi catchade upp varandra och snackade mycket om dom senaste dagarna. Fikade och hade skoj, sen kom Johan till oss och kan ju inte säga att han va så pigg så slutade med att vi fikade på e-house , sen gick vi och snackade och följde Johan hem. Nu har jag precis ätit majs och ska alldeles strax packa inför imon. 
 
Måste säga att De Vet Du 's låtar är sjukt bra nu. Älskar dom !

 
Skrev lite med Jens innan. Kan verkligen inte förstå hur jag av alla kan ha världens finaste bror ! Finns verkligen ingen på denna jord som jag älskar så mycket som jag älskar dig. Du ska veta att du är bäst ♥
Detta fotot älskar jag verkligen sjukt mycket, finaste fotot på oss tre. Ser ni hur glada vi var? 

ONSDAG

Kategori:

Somnade vid 3 eftersom jag låg och snacka i telefon med en. Vaknade vid 10 imorse och satte på en film. Sen fixade jag mig och drog till Burger King med pappa och nu är jag hemma hos farfar, ska ju kanske bo här ett tag men får se hur jag gör. Om typ 50 minuter ska jag gå in till centrum för att möta upp Hanna ! Underbart go tjej. Efter det får jag sätta fart och packa eftersom jag drar mig till Norge imon med mina föräldrar och Jakob och hans föräldrar. Ska tydligen bli bra väder så får hoppas på så mycket skidåkning som möjligt , har ju nytt skid set och allt så detta ska nog bli bra ! Måste hinna träffa älsklings Moa och kanske en till haha ! Här har ni fula egopics !
+ om det va någon av er som va på fest hos mig i fredags som har tagit pappas telefon så smsa mig , inget polisanmäls. En svart iPhone 4s !

BÄSTA LÅTARNA JUST NU.

Kategori:

NYÅRS BILDER

Kategori:

 
Älskar er + alla ni vi träffade under hela kvällen. Det va ni som gjorde just detta nya året speciellt.
 
2013 NU KÖR VI!!

2012

Kategori:

Januari 2012
 
Firade nyår med några tjejer i klassen, lugn kväll.Började träna genom att gå en runda på getterön nästan varenda dag. Färgade håret brunt och blev helt hopplöst förälskad i en av bandmedlemmarna i one direction, nämligen Zayn Malik.

Februari 2012
 
Åkte till flachau och åkte skidor med några andra familjer och myste i underbara österrike, började använda glasögon igen, fortsatte att fangirla för zayn och resten av dom i one direction. meningslös månad helt enkelt förutom resan.
 
Mars 2012
 
Jag färgade håret ännu brunare, började träna med min hund. Hittade min dröm mat som än idag är min favort, grov baguette, kycklingssallad, ananas, gurka, majs och oliver på blå dörren, tog navelpiercing och tränade nästan hela tiden. 
 
 
April 2012
 
Började gå bra i dansen, kom på pallen varje gång. Färgade håret blont igen , tur det kan la man säga. Fortsätta träna väldigt mycket på egen hand och med Bamse. Annars va denna månaden rätt seg också.
 
Maj 2012
 
Värmen började komma, långa dagar ute och sena kvällar med kompisarna. Vann ännu mer i lindy hop och blev lite bättre för varje dag som gick. Mysiga frukostar och volleybollspelande på stranden, premiär för långklänningen, köpte skolavslutningsklänning, hade klassfest och fick för första gången höra kärlek i mina öron, NORLIE & KKV. 

 Juni 2012
 
Helt klart bästa månaden. Timbuktu konsert med Ida och Moa, mysiga kvällar på stranden, grillning, skolavslutning, umgicks rätt mycket med billy och ola, klassen blev väldigt tajta och sommarlovet va i full gång. Började även arbeta på seglarsällskapet vilket va bland dom sämsta veckorna jag någonsin har upplvet.
 
Juli 2012
 
Inget att säga egentligen. Va i kroatien, kom hem, johan gick bort. Allt va tungt.
 
 
Augusti 2012
 
Begravning, helt klart den jobbigaste dagen i mitt liv. Umgicks jätte mycket med Moa, och vi hade även en födelsdagsfest tilsammans. Va även på min dröm konsert. NORLIE & KKV. bland den sjukaste kvällen i mitt liv, kärlek.Skolan började.
 
September 2012
 
Övernattade på båten under öppen himmel, umgicks väldigt mycket med barran, tog massa bilder med den nya datorn vi fick i skolan. Började komma på vilka som va äkta vänner och vilka som inte är det. 
 
Oktober 2012
 
Tog massa bilder med moa, åkte till turkiet med familjen för att komma närmre varandra och ifrån allt annat. Åkte på konfaläger, as rolig helg. Började komma igång med träningen igen vilket var skönt.
 
November 2012
 
Mys månaden. Va med moa nästan exakt varje dag, hon sov hos mig på helgerna och vi blev som systrar. Vi hade romantisk middag hemma hos mig. Åkte även till göteborg med min fina klass, bland dom bästa dagarna i mitt liv.
 
December 2012
 
Bästa månaden på året. Började med att jag åkte till stockholm med mamma. Va i falkenberg med några klasskompisar. Julafton kom. Och sen självklart igår, nyår , helt underbart.
 
Hur har ditt 2012 varit? Vissa perioder har det vart skit, så jobbigt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vissa perioder har jag mått skit bra.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? JAA, helt säker !
 
Blev du kär i år? ja. 
 
Hur skulle du beskriva din stil 2012? Vanlig, somrarna va det shorts och ljnne eller klänning, när det blev kallare; svarta jeans, tröja och kofta.
 
Bästa köpet? vet verkligen inte, det bästa jag har fått är la min iphone 4s, min blixt till kameran eller nåt sånt.
 
Vad spenderade du mest pengar på? mest mat ute , men även kläder och tågresor mycket.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? absolut, mina vänner och alla nya fina vänner, men också mycket min bror jens och min släkt.
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? flytta på dig, levels, one day, don't you worry child, let it roll och massa mer.
 
Vem har du umgåts med mest? antagligen moa.
 
Hur många kysste du? hhaha denna frågan asså, säger la som moa, runt 20 typ..
 
Har du haft ett förhållande under 2012? yes, and i regret it very much.
 
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Johan. Men det kommer inte jag inte få så säger väl att jag ska tänka på vilka jag umgås med mer.
 
Vad önskar du att du gjort mer? pluggat och levt livet lite mer, umgåts med johan mer.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? umgåts med vissa haha.
 
Favoritprogram på tv? Jersey shore, x factor
 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer inte ihåg hahaha
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Massa olika.
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Om man slapp allt skitsnack från de man trodde kunna kalla vänner 
 
Vad fick dig att må bra? mina vänner 
 
Den bästa nya människorna du träffade? Malin, Linnea T, Joel, johan, patrick, sandra, amanda, sussie, emil, kevin, pontus och massa mer.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2013? Lev livet som om varje dag va din sista. Gå ut 8an med bra betyg men ha inte för höga krav på dig själv. Dom dagarna du mår dåligt ska du tänka på att Johan finns där, som lisa har skrivit, man har änglavakt. Och det finns vänner och familj som bryr sig om mig. Umgås verkligen bara med dom människorna som du vet är bra för dig och mest av allt, ta vara på 2013 för det är ditt år cajsa.
 
 
Vill bara tacka Lisa Larsson, allt du har gått egenom och ändå är så stark. Det är du som har visat att trots att en familjemedlem går bort, eller någon nära, så betyder inte det att allt är svart för en själv. Du är en sån go och glad tjej och du har verkligen blivit som en förebild för mig. Tack för att du finns här för mig när jag behöver snacka och du vet att jag alltid finns där för dig. 
 
Och tack Jonna Haeggblom, jag förstår hur jobbigt du har haft det. Om det är en sak jag är helt säker på så va det att Johan brydde sig om dig så himla mycket, allt han någonsin skulle vilja är att du ska va lycklig. Du är en sån fin tjej och du är verkligen som min storasyster. Jag hade aldrig klarat detta utan dig heller. Jag älskar dig så himla mycket. Och finns självklart alltid här för dig dag som natt. 

2013!!!

Kategori:

Gårdagen var fantastisk ! Vissa delar där folk spydde och grät va dock inte så kul men det är sånt man får räkna med på nyår liksom. Känner inte för att säga så mycket vad som hände för tycker inte det är så viktigt. Jag låter helt enkelt dessa räliga bilderna få beskriva. Gott nytt år !