CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

THE TRAVEL OF MY DREAMS

Kategori:

Resan jag har väntat på, drömt om och tänkt på i månader är äntligen bokad !

Ja, som ni ser så ska jag till NEW YORK, tänk alla platser, gator och andra saker som man helt enkelt måste besöka- central park, times square, broadway, Manhattan, Brooklyn, Harlem, chinatown, Madison square garden, frihetsgudinnan, Empire state building, Fifth avenue osv. Det bästa- all shopping, hela Fifth avenue är ju fylld av lyxaffärer, om jag inte har fel så ligger blandannat Versace, Louis Vuitton, Gucci, Chanel och Prada där, på broadway har dom min favorit affär nämligen sephora, vilket jag helt klart ska spendera en dag på. Sen får la man spendera några timmar på Victoria Secret, juicy couture och en himla massa andra affärer. 
Anledningen till varför vi ska dit är för att mina kära föräldrar fyller båda 50 år, så vi firar dom två där ! 
 
Men inte bara new york inte... Vi ska nämligen mellanlanda på island, där vi ska spendera 1 eller 2 nätter på ett lyxhotell mitt i reykjavik, detta har vart mina föräldrars dröm ett tag och det är faktiskt en sån sak som är typisk "before I die" ... Jag tycker att det ska bli jätte häftigt faktiskt ! Vi ska bada i den blå lagunen som är en värmekälla, det kan ni se på två av bilderna i collaget ! Det är efter Island som vi åker till New York!
 
Jag längtar jätte mycket ! Vi ska dit i Juni i ungefär en vecka, min bror jobbar, jag går i skolan och mina föräldrar jobbar så därför kommer det inte kunna bli mer. Men jag tycker det räcker gott och väl !
 
Om ni har tips på sevärdheter, affärer eller liknande som du tycker att jag måste se så kommentera nedan !

Kommentarer


Kommentera inlägget här: