CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

SUNDAY

Kategori:

Oj så gammal bild. Från Turkiet 2012. Saknar att vara brun och sommarblond.
 
Gårdagen kunde inte blivit bättre. Johan kom och vi åt kvällsmat tilsammans och sen myste vi. Efter en stund kom finaste vännerna Lisa, Ellen och Moa hit och vi hade jävligt kul. Vid tolv drog alla förutom Lisa som stannade för övernattning. Vi somnade rätt tidigt och vaknade i bra tid med. Hon åkte hem på morgonen och jag gosade ner mig framför teven. Har känt mig sjuk hela dagen men beslutade mig ändå för att åka hem till Johan. Vi snackade och gosade mest, sov en stund typ haha. Efter det träffade jag moa och vi käkade på stan. Är nu hemma och försöker komma på någon film jag kan se men det går inte så bra.
 
Imorgon ska jag till skolan och efter det får jag se vad jag gör, om knät verkar okej så ska jag träna för första gången på ungefär en månad vilket isåfall känns helt amazing. Måste plugga massor med så därför får jag träffa Johan på onsdag, eftersom engelska provet är på onsdag och jag får inte lägga all pluggtid på att gosa med honom. 
 
Annars mår jag aaas bra, har aldrig mått såhär bra typ. Jag har mina underbara vänner, min familj, jag ska snart åka till vackra frankrike, jag slipper helvetes fysik i skolan och jag är helt över huvudet förälskad i världens underbaraste kille. 
Har också fått en tid på röntgen, ska röntga skallen/hjärnan vilket jag är livrädd för. Först och främst ska jag ha en jävla nål i armen och jag är livrädd för sprutor. För det andra så har jag klaustrofobi och jag ska ligga i ett litet hål i en halvtimme. DÖ. Ska även till barnmottagningen någon dag snart. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: