CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

SAKER ATT SE FRAMEMOT

Kategori:

FRANKRIKE / VAL D'ISERE, 30/3 - Om 20 dagar åker jag till underbara Val D'Isere med mina föräldrar och 3 andra. Denna veckan som vi ska spendera där har jag väntat på hur länge som helst. Har alltid velat åka i Franska alperna och dessutom så bor min storebror där. Åååh kan inte vänta längre !
 
KONFERMATION, 25/5 - I slutet av maj tar jag äntligen konfan. Jag slipper att gå till kyrkan varje söndag, slipper alla dödstråkiga lektioner och allt annat som har med Jesus och Gud att göra. Jag är faktiskt full av förväntan av hur våran konfermation kommer bli med tanke på att vi knappt aldrig sjunger och har gjort teater typ 2 ggr så med säkerhet kommer det bli kaos men aja. Jag får presenter och min farbror kommer förhoppningsvis till sverige !
 
15 ÅRSDAGEN, 28/5 - ÄNTLIGEN. Slipper säga att jag är fjorton år vilket antagligen kan va bland det pinsammaste man kan säga. Jag är byxmyndig, straffmyndig och kan cykla utan hjälm, tur att jag inte har gått emot någon av dom lagarna (hihiiihihih) Jag hoppas la på att jag kanske fixar ihop ett litet partey också...
 
ISLAND/ NEW YORK, 4/6 - Det räcker att ni läser det fetskrivna egentligen. Bada i blå lagunen på Island, shoppa och leva en vecka i New York med min underbara familj. Som jag längtar.
 
SKOLAVSLUTNING , ?- Konstigt nog kan jag inte datumet, jag om någon borde veta det med tanke på hur skoltrött jag är. Ska bli så jävla skönt med lov så det inte är sant. Sommar, vänner och ingen skola. Can't be better. 
 
SPRÅKRESA/ MALTA, 20/7- 132 dagar kvar tills jag och Ellen åker till underbara Malta. Tre veckor utan föräldrar, sverige och allt annat där emellan. Ser framemot detta nåt så otroligt trots att jag kommer sakna mina närmaste vänner nåt så otroligt, tre veckor är , för mig, rätt länge. Sen så gick johan , min bror, bort den 21 juli 2012 så jag är i Malta den dagen, och just då vill jag mer än allt annat va hemma med min familj men det löser la sig.
 
 
Allt detta är rätt stora saker och jävligt roliga så känner på mig att 2013 kan bli ett jävligt bra år. Saker har inte riktigt börjat bra men bakom det mörka finns alltid nåt ljust. Har en så sjukt underbar bästavän - moa, som jag älskar över allt annat, en jävla massa andra skit bra vänner som jag skulle ge allt till, en vän som är som min storasyster- Ida , älskar dig vännen ! En storebror, Jens, som är som min vän också. Hade inte klarat mig utan honom. Föräldrar som jag stör mig svin mycket på ibland men älskar dom så mycket. Jag har även redan haft en pojkvän som jag fortfarande älskar, saker är bara för komplicerat. 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: