CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

She´s not afraid of all the attention, she´s not afraid of running wild. How come she´s so afraid of falling in love?

Kategori:

Hej alla mina fina läsare, idag har vart en hyfsat bra söndag med en del måsten och en del nöjen.
Dagen började med att jag och min pojkvän blev lite oense så vi bestämde att vi skulle träffas imorgon istället av en diverse olika anledningar. Istället bestämde jag och Moa för att luncha på stan vilket lät som en väldigt bra idé eftersom jag har saknat min barran en del. Jag fick då flyga upp ur sängen, tog ett bad och sen skjutsade pappa ner mig och moa till stan. Vi visste först inte vart vi ville men efter många om och men så blev det ändå favoriten, paganini. Denna gången åt vi bakad potatis med kyckling och curry röra vilket va riktigt gott ! Sen fikade vi och drog till kyrkan. Kan inte säga att kyrkan får mitt humör på topp men det är ändå helt okej. Sen när jag kom hem tänkte jag va en snäll flicka så städade min toalett på övervåningen och fixade lite i mina rum, ska ju börja göra om mitt rum på fredag så får försöka bestämma hur jag ska ha det nu. 
 
Annars då jo nu längtar man la mer och mer efter sommaren, har så sjukt mycket att se framemot nu och att januari är den mest ohändelsefulla månaden på året och att det är svin kallt och snö ute gör inte saken bättre. Men detta går väl att lösa på en del sätt; umgås med mina fina vänner, mysiga standagar med familj och gosisarna, film tittande och gosande med pojken och annat. Trots att detta låter helt okej så vill man ju ändå få fart på tiden och bara flyga till frankrike just nu, men får väl vänta ett tag. 
 
Nu ska jag dra och måla mina naglar och sen ska jag lägga mig och kolla film, skola imorgon, längtar ändå lite för har inte vart i skolan på en vecka men samtidigt kom jag nyss på att jag har matteprov och franska diagnos så det sänkte mina förväntningar inför morgondagen, oj vilken tur jag har som ska dra hem till johan efter skolan så kan jag äntligen få sova lite. 
 
bild från i fredags på mig och härliga august !

Kommentarer


Kommentera inlägget här: