CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

If i lose myself tonight, it will be you and I

Kategori:

Ser fet ut, vet

Kan inte säga att lovet börjar på bästa sätt. Va precis hos läkare, han visste inte riktigt vad det va men blir iallafall kryckor i ungefär två veckor och om det sen inte blir bra så blir det röntgen och sen får la vi se vad som händer. Jag ska kunna åka skidor i frankrike vid påsk. 
Sen va ju planerna för lovet att hitta på massa saker med Johan men det läro inte hända så får la hitta på något annat, nu vad man kan göra när man hoppar runt på kryckor.
 
Helgen blir iallafall bra förhoppningsvis, idag ska jag till fina sofie på tjejkväll, sen imon så ska jag luncha med gajjan och efter det ska jag till Lisa och där ska jag sova med bästa tjejerna ! KÄLRKEK TILL ER TJEJER ! 
 
Annars har dagen vart katastrof. Inget positivt överhuvudtaget... Sov knappt nånting inatt för jag hade alldeles fö mycket tankar som snurrade runt och gjorde mig illamående, däför va jag väldigt trött i skolan och enda anledningen till varför jag klarade skoldagen va självklart mina närmaste vänner, att jag inte fick något besked vad som är fel på mitt knä gör inte saken bättre för nu får jag gå runt med ett knä som gör så jävla ont och inte veta varför. Men aja. That's life. 
 
Nu ska jag sova och sen får jag se vad jag hittar på, längtar som fan tills ikväll. 
 
OneRepublic – If I Lose Myself  -  så sjukt bra låt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: