CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

DU KOMMER ALLTID ÄGA EN STOR DEL AV MITT HJÄRTA

Kategori:

Johan, min underbara bror.
Det kommer aldrig finnas någon som du. Som alice sa igår, du va en sån som brydde sig om alla andra, du ville att alla andra skulle ha det så bra. Du va sån, du tog dig själv åt sidan för att hjälpa andra, och visst är det en otroligt bra egenskap att va så kärleksfull mot alla men dig själv då.. ?
Din vän sa häromdan till mig "Ibland drömmer jag om Johan, andra som jag har snackat med som också har förlorat någon nära drömmar hemska drömmar om dom som har gått bort, men alla drömmar där johan är med är helt perfekta, han är den goda, omtänksamma killen som han alltid har varit" andra har också sagt att allt har blivit så jobbigt. Det är hur många som helst som har sagt till mig att Johan va den man alltid kom till om man behövde prata, att man kunde säga allt till honom, och nu när han är borta så vet man inte vem man ska prata med längre. Och exakt så känner jag.
allt jag önskar är att du skulle vart här och sagt till mig att allt skulle bli okej, att du skulle hålla om mig och aldrig släppa taget.
 
Du finns alltid här. Någonstans inom oss är vi alltid tilsammans. 
 
 
 
 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: