CAJSA VICTORIA BORGSTRÖM

Dålig bloggning

Kategori:

Har vart jävligt dålig på det här med bloggen nu på lovet men ska försöka komma igång.
 
För er som undrar ska jag nu berätta hur det är mellan mig och johan.. Vi träffades lite innan nyår, klickade direkt, började träffas, en sak ledde till de andra och vi blev tilsammans, efter typ 3 veckor började vi bråka en hel del och vi väntade i ungefär 1-2 veckor innan vi träffades igen för vi trodde att det skulle funka, när vi träffades nu på lovet var allt perfekt ooch ja, jag älskar honom. Men igår hände en sak som aa... gjorde att vi började bråkade idag, och ingen av oss två klarar av att vi bråkar nästan exakt varje dag. Så altså.. tog det slut idag. Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu, jag älskar verkligen honom, det gör jag, men allt detta bråk, det funkar inte. Ingen av oss mår bra av det. Det låter som att jag tar kärlek som ett spel, en lek. Det gör jag absolut inte. Jag orkar bara inte hur jag mår när vi bråkar, det förstör hela dagen och jag måste verkligen kunna fokusera på annat. 
Vi har sagt att vi ska försöka hålla kontakten som vänner, och vad vet jag, om ett tag kanske det blir nåt igen men inte just nu, inte idag.
 
Annars då va på ikea innan, har gjort om hela rummet. Jag tyckte inte det blev bra överhuvudtaget så aa... men jag vänjer la mig. Skolan imon och jag är inte taggad nånstans. 
 
Ska la lägga mig snart, kommer inte kunna sova dock men aja. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: